onsdag 9 mars 2011

Sexleksakernas värld

Sexleksaker för tjejer är bra mycket roligare än de som är för män. De är mer väldesignade och finns i stor variation när det gäller färg och form. Det finns något för alla oavsett smak och tycke. För killarnas del handlar det mest om leksaker som får de flesta att rynka på näsan och idéskapandet sprudlar inte alls på samma sätt på den fronten.

Huruvida tjejers ensamma njutning handlar om att det är mer accepterat än killars låter jag bli att spekulera i, men jag har en känsla av att utbudet för tjejers del i viss mån handlar om att de inte bara är gjorda för att ge tjejer njutning. Många killar får också njutning av dessa leksaker. Vad jag menar är att det finns hur många killar som helst som gärna tillfredsställer en kvinna med hjälp av till exempel en vibrator, vill se på när en tjej tillfredsställer sig själv med hjälp av en eller vill ha med någon form att sexleksak för tjejer i själva samlaget. Dessutom. Det är inte helt ovanligt i porrfilmer att det finns med någon form av sexleksak för tjejer i diverse scener. Dessa filmer som det otal gånger diskuterats är gjorda av män, för män.

Att det sedan börjat ske en förändring i framtagande av leksaker för män är hur positivt som helst. Definitivt, men jag undrar. Hur många män skulle kunna gå igång på och/eller ens tänka tanken på att tillfredsställa sig själv med något som ser ut som en bil, ett ägg eller (värst av allt) en roll-on? En uppblåsbar docka eller "fitta på burk" kanske inte låter helt fel i jämförelse trots allt.

Fast jag vet inte.
Det kanske just i det ögonblicket är skit sak samma vad det är, bara det fyller sin funktion.

Oavsett så känns det ändå som att ha en mutta ger fördelar.
...när det gäller detta.


Inga kommentarer: