söndag 2 maj 2010

Jag vill göra slut!

Det är tydligen inne att göra slut via ett sms.
Känns moget, ärligt och vuxet...inte.

Ska det verkligen vara så svårt att stå för det man känner och vill?
Om någon skulle få för sig att göra så mot mig i framtiden så skulle jag krossa knäskålarna på fanskapet och be honom säga det i ansiktet på mig den dagen han kan gå igen.

Antagligen inte ett speciellt moget agerande det heller.
Med omoget får fan omoget tillbaka!

Så det så!


5 kommentarer:

Mimlan sa...

Hehe inte för att jag skulle tycka så väldigt synd om killen i fråga i ett sådant läge men mer om dig efter att du blivit ivägdragen av polisen.. hmm glöm inte att du är tjej, vad är vår specialitet? Jo psykisk terror! Tycker du ska satsa på det istället;) Typ avslöja hans mest pinsamma hemligheter för alla som vill lyssna, inkl. ev. ny flickvän och öppna varje konversation som rör honom med orden "angående killen med mikroskopiska kuken.."
Eller...? ;o)

Nettish sa...

Jag är nog jävligt kass på att vara tjej i så fall med tanke på att psykisk terror inte riktigt är min melodi. Orkar inte lägga ner den tiden det skulle behövas för det. Antagligen inte energin heller. Vad gäller eventuell ny flickvän så finner jag ingen som helst anledning att söka kontakt med henne. Hon kan få uppleva hans brister helt själv. Så länge jag slipper aset så är jag nöjd. =)

Mimlan sa...

Du har rätt, det skulle krävas en del energi ^^ Fast det skulle det väl för att knäcka knäskålar också iofs? ;)

Skämt åsido, det är verkligen för sorgligt och patetiskt att utvecklingen verkar gå åt det hållet. Det senaste jag läste var att det redan är omodernt att dumpa någon via sms. Istället ska man visst bara ändra status på facebook och låta sin (ex) partner själv lista ut vad det betyder.. Strålade idé va?! :-]

Nettish sa...

Jo, du jag såg det jag med. Man kanske skulle ta och testa den taktiken nästa gång?
Ööööh, nej! ;-P

Anonym sa...

Folk har sett för mycket på SATC....