söndag 21 april 2013

Confessions from my heart III

Vet inte riktigt om det går som någon egentlig bekännelse i och med att det aldrig varit något jag dolt.
Däremot är det heller inte något som jag ylar om högt och lågt, vilket nog mer har att göra med att jag inte tycker att det är någon big deal. Tydligen är det så att det alltid måste finnas någon komma ut-situation, men jag aldrig haft någon sådan då det inte känts viktigt.

Hur som helst så är det som så att jag är bisexuell. Jag tänder alltså på tjejer och killar. När jag kom på att jag ar det vet jag inte, men jag gissar på att det var någon gång under mellanstadiet i samband med att jag tyckte att någon tjej i en TV-serie var snygg. Det kan dock ha varit tidigare också, men det är mitt första minne av att jag reflekterade över min egen sexualitet.

Jag haft både sex och förhållande med tjejer och killar, men jag har mest haft det med killar vilket antagligen bara är en ren slump. Jag har lättast för att ha ett förhållande med killar då jag har svårt för tjejers eviga "vi måste prata ut", men jag gillar mest att ha sex med tjejer. En typisk tjej som jag tänder på är androgyna och en typisk kille som jag tänder på är muskulösa och maskulina.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej :) Mycket fin blogg :) intressant blogg måste jag säga :)
har du bloglovin eller blokeen?
FÖlas ? :) ha en fortsatt trevligt dag!

http://fames.se/jennifeer