söndag 24 mars 2013

Vi gjorde det och vi gjorde det så bra!

Hemsidan som ska fungera som ett stöd för medberoendepersoner är uppe sedan ett tag tillbaka och det känns helt fantastiskt bra. Fortfarande en hel del småfix som behöver göras och en del saker som saknas, men sådan får komma i efterhand. Jag njuter just nu av stunden att den finns uppe. Mitt lilla frö som jag planterade för ett år sedan har nu börjat växa sakta, men säkert. Den kommer dessutom bli så fantastiskt fin att jag bara ler när jag ser den.

Seminariet i Stockholm, för snart två veckor sedan, med mitt och Annies tal blev det stora startskottet. Jisses, vilken bra respons vi fick direkt efter. Det var hur många som helst som kom och berömde oss för vårat initiativ. Helt fantastiskt! Alla dagar med allt slit gav så mycket glädje att det nästan var svårt att ta in.

Direkt efter seminariet åkte vi till hotellet och tvärdäckade några timmar. Totalt välbehövligt kan jag lova även om jag lätt skulle kunna göra om det här hur många gånger som helst. Sådan sjukt härlig boost och en viktig punkt för alla de personer som lever i ett medberoende.

Jag kommer aldrig länka till hemsidan härifrån då jag tänkt att hålla mig så anonym som möjligt där. Dels för min egen skull och dels för dem som står mig nära. Jag är inte speciellt anonym på denna bloggen även om jag aldrig skriver ut mitt namn, men det finns en hel del namn och diverse bilder som lätt kan kopplas samman med vem jag är. Däremot går det, precis som innan, jättebra att höra av sig till mig vad det än gäller. Vill man göra det så finns min mailadress under fliken kontakt.

Sist, men inte minst så vill jag tacka de personer som hjälpt till att skapa allt som har med hemsidan att göra. Utan er hade det tagit så mycket längre tid och den hade inte ens i närheten alls blivit lika fin.
Tack, tack, tack, tack!


1 kommentar:

Lille Skutt sa...

Med allt jobb du lagt ner så är det inte så konstigt att det blev succé! Bra jobbat! Var stolt över det du lyckats med.