tisdag 6 juli 2010

Wanna fuck now?

Tjejers och killars tankar inför och under sex går väldigt mycket isär.
Att tjejer tänker på hur deras kropp ser ut och uppfattas av killen är väl kanske ingen större nyhet. Det är inte speciellt sällan det mals på i medier om att tjejer drar in magen, vill ha sex med lampan släkt eller till och med säger nej till sex endast för att de har en skev bild av sin egen kropp.
Men vad tänker killar på?

Jo.
De tänker bara på att få stoppa in den.

Visst borde tjejer slappna av mer för att sexet ska bli bättre, för sin egen del.
Men. Hur jävla mycket enklare blir det av att man nu vet att killar inte bryr sig ett skit om den de har sex med, utan bara om att få komma till?

Lycka till med att slappna av nu liksom!




psst... Ni har väl sett omröstningen till vänster?

3 kommentarer:

SOS sa...

Det var en bitter syn på hur killar tänker. :)

Jonas sa...

Hej

Det där stämmer nog ganska bra på killar på fyllan. Jag kan erkänna att man inte tänker speciellt mycke då. Är man däremot nykter med en tjej som man faktiskt tycker om så tänker killar också en hel det. Bla prestationsånget. Inte speciellt roligt känsla när man inte räcker till riktigt. Händer ju ibland. :)

Hoppas att de går bra för dig på jobbet, blir säkert lite fel o missar i början men så är det, inget att ta speciellt hårt på.
Själv njuter jag i solen på min semester.

Nettish sa...

SOS- Ja, en något bitter syn. Men kom ihåg...det är ite min bittra syn. ;-P

Jonas- Jo, visst är det så. Känns lite som att den meningen var tagen ur sitt sammanhang dock. Och egentligen bör man ta allt som står där med en nypa salt faktiskt.

Va härligt med semester! Skulle jag också vilja ha. =)